Кисельов обіцяв запросити Тимошенко на ефір

Субота, 2 липня 2011, 15:42

Ведучий телепрограми "Велика політика" Євген Кисельов обіцяв запросити екс-прем'єра Юлію Тимошенко на ефір 24 червня або 1 липня.

Про це заявила прес-секретар Тимошенко Марина Сорока в суботу в коментарі "Телекритиці".

Вона наводить скан листа Кисельова до неї, в якому він обіцяє запросити Тимошенко на ефір.

"Як я вже сказав вам у телефонній розмові, на жаль, у мене, як у ведучого програми "Велика політика", вже є певні зобов'язання перед людьми, які вже запрошені в найближчий ефір 17 червня, і скасовувати їм запрошення мені, право, дуже незручно", - пише Кисельов.

"Але ми в будь-якому разі вважали абсолютно необхідним до кінця телевізійного сезону - тобто до початку липня - ще раз запросити Юлію Володимирівну в нашу програму для великої грунтовної розмови", - відзначає він.

"Давайте планувати - в попередньому порядку - візит Юлії Володимирівни на наш ефір в одну з двох наступних п'ятниць - або 24 червня, або 1 липня", - пропонує Кисельов.

Прес-секретар Тимошенко заявляє, що в п’ятницю у програмі "Велика політика" була "чергова вистава, повністю зрежисована на Банковій".

Вона нагадує, що після того, як ГПУ порушила проти Тимошенко "газову справу", її жодного разу не запросили у свої ток-шоу ані Євген Кисельов, ані Савік Шустер. "Проте тих, хто безапеляційно поливає лідера опозиції брудом, повні студії", - додає Сорока.

Водночас сама Тимошенко на своїй сторінці в Twitter написала: "Подивилась Кисельова на Інтері. Судили мене без мене. Бачу - старалися:) Є креативна пропозиція - постійно проводити "Велику політику" у Міжгір'і:)".

Як повідомлялося, в інтерв’ю "Українській правді" із зали суду Тимошенко зверталася до Кисельова та Шустера з проханням запросити її на ефір разом з представниками влади.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування