Справа Корнійчука наближається до фіналу

Середа, 20 липня 2011, 17:01

Печерський районний суд Києва у середу допитав останнього заявленого свідка у справі Євгена Корнійчука.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Української соціал-демократичної партії, про це під час судового засідання повідомила суддя Оксана Царевич.

Також суддя додала, що на наступному засіданні суду будуть допитані додаткові свідки, на яких наполягає ГПУ.

У свою чергу, адвокат Корнійчука Ігор Фомін повідомив, що сторона захисту відмовилась від залучення свідків зі свого боку, оскільки не вбачає потреби в додаткових свідченнях, однак на їх допиті наполягає Генпрокуратура.

Також адвокат повідомив, що під час чергового засідання було допитано свідка з боку НАК "Нафтогаз України" - Наталю Канюк, начальника Управління забезпечення тендерних процедур компанії.

"Свідок вкотре підтвердила та роз’яснила причини нагальності закупівлі юридичних послуг саме у компанії Magisters. Вона наголосила, що заміна на той момент захисників призвела б лише до додаткових витрат держави та до дефолту "Нафтогазу", - йдеться в повідомленні.

Саме тому рішення про закупівлю послуг у одного учасника тендерний комітет НАК "Нафтогаз України" прийняв одноголосно.

"Також свідок фактично спростувала свої покази, які вона надавала під час досудового слідства щодо того, що їй було відомо, що "Нафтогаз" звертався за листом-роз`ясненням саме до Євгена Корнійчука через те, що він колись працював у компанії Magisters, під час допиту в суді вона зізналась, що їй про це сказав слідчий", - заявив Фомін.

У справі оголошено перерву до 9 серпня.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування