Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Держказначейство не знімало провини з Луценка

П'ятниця, 9 вересня 2011, 13:25

Державне казначейство спростовує заяву депутата Геннадія Москаля про відсутність порушень у перерахуванні коштів Юрієм Луценком на святкування дня міліції.

Про це йдеться у повідомленні голови ліквідаційної комісії-першого заступника голови Держказначейства Олександра Даневича.

"У відповідності до діючого законодавства Держказначейство зареєструвало в обліку зобов'язання та здійснило оплату відповідно до укладених договорів МВС України з ДП "Національний палац мистецтв України", умовами яких є оренда майна", - сказано в повідомленні.

"ГоловКРУ в ході перевірки діяльності МВС відповідно до акта від 12 грудня 2010 року встановило, що проведення заходів, присвячених святкуванню 17-ї та 18-ї річниць Дня міліції, є порушенням вимог постанови Кабміну від 22.10.2008 про економію бюджетних коштів, передбачених для утримання органів державної влади та інших державних органів", - сказано в документі.

"Відповідальність за цільове використання бюджетних коштів несе керівник головного розпорядника (в даному випадку керівник МВС України", - наголошує Даневич.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування