Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Могильов не буде тримати в райвідділах неадекватів. Бо вони вмирають

Вівторок, 25 жовтня 2011, 12:09

Рішення Конституційного суду України щодо адміністративних затримань несе в собі деякі ризики для міліції, але позитивно вплине на імідж МВС.

Про це міністр внутрішніх справ України Анатолій Могильов сказав у вівторок журналістам на прес-конференції, передає ЛІГАБізнесІнформ.

Могильов, коментуючи випадки смертей затриманих у райвідділах міліції, зазначив, що МВС працює над тим, щоб мінімізувати кількість затриманих.

На його думку, сприяти цьому буде і недавнє рішення КСУ.

"Рішення КСУ з цього питання поставило жорсткі умови про те, що особи, які затримуються за непокору міліції, не підлягають затриманню до рішення суду. Це буде мінімізувати адміністративні затримання", - сказав він.

"Я розумію, що тут є якась небезпека, бо ми окремих людей, які поводяться неадекватно, будемо залишати на вулиці, але я свідомо йду на цей крок, щоб мінімізувати нещасні випадки, смерті, які відбуваються у нас. Вони дуже негативно впливають на імідж міліції", - додав міністр.

Нагадаємо, у понеділок стало відомо, що в Миргородському міськвідділі міліції в камері ізолятора тимчасового утримування помер затриманий чоловік.

Раніше ЗМІ повідомляли, що правоохоронці застосовували гарячу праску для отримання свідчень від затриманого, в результаті чого той отримав опіки 1-2 ступенів.

Нагадаємо, в травні 2010 року в Шевченківському райуправлінні міліції Києва помер 20-річний студент Ігор Індило.

Цей випадок викликав значний резонанс в суспільстві і привернув увагу до кількості смертельних випадків у відділках МВС.

Нещодавно ЗМІ опублікували записи камер спостережень з Шевченківського райвідділу міліції, які проливають світло на загибель студента Ігоря Індила.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування