Азаров пообіцяв зробити "все необхідне" для лікування Тимошенко

Вівторок, 22 листопада 2011, 13:39

Прем'єр Микола Азаров заявляє, що будь-яка людина в Українi може отримати медичну допомогу, навіть якщо вона перебуває у СIЗО.

Про це він сказав на брифiнгу у вiвторок, вiдповiдаючи на запитання, чи отримав вiн листа Карпачової з проханням втрутитися в ситуацiю, пов'язану з медичним обстеженням екс-прем'єра Юлiї Тимошенко.

"На лист (Карпачової), звичайно, буде вiдповiдь. Квалiфiкована вiдповiдь. Вiдповiдальна. Люди, якi пiдписують її, будуть нести вiдповiдальнiсть за те, що вони пiдготували тi чи iншi данi" – сказав Азаров, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Вiдповiдаючи на запитання про те, чи має вiн намiр особисто втрутитися в долю Тимошенко, Азаров сказав:

"Я вам хочу сказати - я не є медиком за освiтою. Коли в мене щось болить, я намагаюся звернутися iз консультацiєю до фахiвцiв".

"Усi можливостi, де б людина не перебував - в СIЗО чи не в СIЗО - отримати медичну допомогу, у нас в країнi є. Якщо є в цьому необхiднiсть залучити будь-яких фахiвцiв, якi у нас є в країнi, вони будуть залученi. Якщо є необхiднiсть залучити будь-якi медикаментознi засоби, навiть якщо у нас в країнi їх не буде, значить, ми закупимо" - сказав прем'єр.

"Повiрте, що в цiй ситуацiї все необхiдне буде зроблено" - запевнив вiн.

Як відомо, Карпачова назвала стан здоров’я Тимошенко "вкрай тяжким" і закликала Азарова втрутитися у ситуацію.

Президент Віктор Янукович пообіцяв, що "сьогодні-завтра" Тимошенко нададуть меддопомогу за межами СІЗО.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...