Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Батьківщина" бажає Грищенку самому лікуватися в тюремних лікарів

Середа, 25 січня 2012, 16:21

Партія "Батьківщина" бажає міністру закордонних справ Костянтину Грищенку перевірити на собі "неперевершеність" лікарів, які зараз займаються здоров’ям Юлії Тимошенко.

Про це йдеться в заяві прес-служби партії у відповідь на заяву Грищенка у Страсбурзі.

"Якщо пан Грищенко справді вважає українське тюремне медичне обслуговування "найкращим", як він заявив президенту ПАРЄ, нехай доведе правдивість своїх слів і відтепер лікується тільки в лікарів Лук’янівського СІЗО та Качанівської колонії", - заявляє "Батьківщина".

"Тоді Вас, пане Грищенко, лікарняними коридорами будуть водити з рядном на голові, а лікаря викликатимуть лише через години після втрати свідомості", - стверджує партія Тимошенко.

"Вас місяцями колотимуть знеболювальними замість того, щоб лікувати причину захворювання, розповідаючи пресі, що Ви здоровий, коли Ви не можете самостійно підвестися з ліжка", - обурюється "Батьківщина".

У партії вважають, що після цього Грищенко змінить думку про лікарів Пенітенціарної служби.

"Свято віримо, що тоді, коли Ви на власній шкірі переконаєтесь в "неперевершеності" української тюремної медицини, Ви нарешті зрозумієте, що брехати в очі найвищим європейським посадовцям – це огидно, особливо як на головного дипломата країни", - заявили в "Батьківщині".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: