Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович - опозиції: Рятувати країну на майданах неможливо

Вівторок, 7 лютого 2012, 09:51

Президент Віктор Янукович закликав опозицію повернутися до парламенту.

Про це він заявив під час свого виступу на  відкритті десятої сесії Верховної Ради.

"Я хочу звернутися до опозиційних фракцій. Повертайтесь до парламенту!" – заявив він під вигуки опозиції "Юлії - волю!".

"Рятувати країну на майданах неможливо. Ми це з вами знаємо. Тому треба працювати над розвитком країни… Це обов'язок всіх народних обранців незалежно від політичних кольорів і уподобань. І я вам цього щиро бажаю", - зазначив президент.

Він також закликав усіх під час виборів "врахувати особливості 2012 року". "І як кажуть, ніяких канікул в країні не повинно бути під час виборів. Треба всім працювати разом", - зазначив Янукович.

"Я очікую від виборів нової якості депутатського корпусу, політичної толерантності, серйозних продуктивних дискусій про майбутнє нашої держави", - підкреслив Янукович.

Він також зазначив, що депутати мають взяти участь у роботі конституційної асамблеї, яка займається змінами до Конституції. Він закликав депутатів "не допускати політизації процесу (Реформування Конституції), а довіритись фахівцям".

Після закінчення промови Янукович повернувся до свого місця, помахав рукою і під вигуки "Ганьба!" залишив залу засідань.

 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...