Звіт Богословської прийняли. Вона пожалілась на цькування в інтернеті та погрози смерті

Вівторок, 20 березня 2012, 10:34

Верховна Рада прийняла до відома звіт тимчасової слідчої комісії щодо підписання газових угод між  "Нафтогазом" та  "Газпром" , який у вівторок презентувала Інна Богословська.

За таку постанову проголосували 266 депутатів з провладної більшості.

У постанові стверджується, що "в діях прем’єра Тимошенко вбачаються ознаки кримінальних злочинів та особиста залежність і зацікавленість, які виходять за рамки перевищення влади та службових повноважень, в яких Тимошенко Ю.В. визнана винною судом".

"Серед ознак інших злочинів, дії Тимошенко мають і ознаки державної зради. Ці обставини мають бути досліджені правоохоронними органами, оскільки Тимчасова слідча комісія використала всі наявні в неї можливості для встановлення об’єктивних обставин підписання газових контрактів", - зазначається у постанові.

Коли Богословськая розпочала та закінчила доповідь, депутати від опозиції скандували "Брехуха!".

Крім того, під час обговорення звіту комісії Богословська заявила:

"Я можу написати мемуари про те, які знущання використовує БЮТ проти тих людей, які намагаються діяти проти їх лідера: це погрози смерті, це хамство відверте, це цькування в інтернеті, це поливання водою… така поведінка є дикунством, це сором БЮТу, ви поводитесь, як необільшовики".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування