Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Пшонки запевняють, що не мали права відмовити Яценюку

Вівторок, 17 квітня 2012, 19:21

Генпрокуратура заявляє, що у відомства немає повноважень дозволити лідерові партії "Фронт змін" Арсенію Яценюку зустрітися з екс-прем'єром Юлією Тимошенко в колонії.

Про це повідомили в прес-службі ГПУ, передають Ukranews.

"Генеральна прокуратура не відмовляла Яценюку в побаченні з Тимошенко, тому що просто не має повноважень приймати подібні рішення", - заявили у відомстві.

Відомство підкреслює, що прийняття рішень про надання дозволу на побачення, а також питання визначення порядку та кількості побачень з ув'язненими особами не відносяться до компетенції органів прокуратури.

Генпрокуратура зазначила, що звертатися за дозволом на зустріч адвокати, родичі, близькі та знайомі засуджених повинні в Державну пенітенціарну службу.

Відомство також підкреслило, що неодноразово сприяло в побаченнях представників міжнародного співтовариства з Тимошенко після їх звернення до компетентних органів, проте не організовувало зустрічі.

Як повідомлялося раніше, партія "Фронт змін" заявила про відмову Генпрокуратури дозволити Яценюку зустрітися 17 квітня з Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування