Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тягнибок вже придумав нову схему входження в Раду

Понеділок, 28 травня 2012, 19:38

Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок допускає можливість своєї участі у довиборах, в разі не проходження до Верховної Ради за партійним списком.

Про це він заявив в понеділок в ефірі телеканалу ТВі.

Коментуючи схему, за якої до Верховної Ради за мажоритаркою балотуватиметься його рідний брат Андрій, Тягнибок заявив: "Це взагалі маячня повна".

"На рахунок мого брата, то швидше всього, мій брат взагалі не буде брати участь у виборах. Хоча його кандидатура розглядалася, як одна з можливих. Але звісно, що не по Сихівському округу, а по Гірському округу. З однієї простої причини, що мій брат виграв мажоритарні вибори в Сколівському районі", - сказав політик.

"Я пройду, чи не пройду є не трагедія", - додав він.

"Не буде такого, гарантую вам, гарантую людям, що, наприклад, хтось з мажоритарних кандидатів від "Свободи", після того, як буде обраний, покладе свій мандат на стіл заради того, щоб Тягнибок ішов по мажоритарному округу", - запевнив Тягнибок.

"Але, що може бути теоретично, ви ж знаєте, що завжди після виборів будуть відбуватися довибори по мажоритарних округах, люди йдуть працювати в уряд, якісь інші державні органи, і це дає шанс", - додав він.

Відповідаючи на питання, чи означає це що в разі не проходження за партійним списком, він піде балотуватися на довиборах за мажоритаркою, Тягнибок зазначив: "А чого ж ні?".

Як відомо, раніше "Українська правда" писала, що лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок вирішив балотуватися за партійним списком, однак готує собі "дублера" на випадок непотрапляння в парламент.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування