Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюка знову не пустили на телебачення

П'ятниця, 29 червня 2012, 14:08

Програма "Велика політика з Євгенієм Кисельовим" на телеканалі "Інтер" відмовила в ефірі голові Ради Об’єднаної опозиції "Батьківщина", лідеру "Фронту змін" Арсенію Яценюку.

Як повідомляє прес-служба "Фронту змін", іще 18 червня Яценюк у відповідь на запрошення "Великої політики" підтвердив свою участь в ефірі 29 червня.

У запрошенні від "Великої політики" зазначалося, що ефір за участі Яценюка почнеться о 23.00 і триватиме 1 годину – 1 годину 20 хвилин.

Проте о 10.46 29 червня гостьовий редактор програми повідомила прес-службі Об’єднаної опозиції "Батьківщина" про неможливість ефіру з Яценюком в цей день.

Гостьовий редактор пояснила це рішення тим, що о 23.00 було вирішено продемонструвати фільм, показ якого раніше був запланований на 24.00.

У прес-службі Об’єднаної опозиції "Батьківщина" вимагають офіційних пояснень від редакції "Великої політики з Євгенієм Кисельовим" щодо відмови в ефірі Яценюку.

Востаннє Яценюк брав участь в ефірі програми "Велика політика з Євгенієм Кисельовим" два роки тому - 14 травня 2010 року. Ефір з Яценюком уже зривався з ініціативи "Великої політики з Євгенієм Кисельовим". Зокрема,у переддень програми 18 травня редакція повідомила про зміну теми дискусії.

Також редакція програми "Шустер Live" тричі - 25 листопада, 16 та 24 грудня 2011 року - в останній момент перед ефіром відмовляла в участі Яценюку, і також мотивувала це зміною теми.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування