Колесніков упевнений: усе, що залишилося від Євро, простоювати не буде

Вівторок, 17 липня 2012, 08:30

Віце-прем'єр інфраструктури Борис Колесніков вважає, що об'єкти Євро-2012 не будуть простоювати.

Про це він сказав в інтерв'ю газеті Комерсант-Україна.

"В Україні просто немає чому простоювати. "Борисполю", наприклад, потрібен був новий термінал? Потрібен. У Харкові, відзначу, термінал приватний, а приватні власники завжди спритніші, ніж держава, тож і він буде затребуваний", - сказав він. 

"Аеропорт у Львові теж потрібний. Який же він порожній, якщо в порівнянні з минулим роком кількість пасажирів виросла рівно у два рази?" - відзначив він.

"Отже говорити, що він пустує некоректно. Крім того, там тепер з'являються нові маршрути, наприклад, зараз відкривається маршрут Львів-Лондон, здійснюються польоти в Німеччину", - сказав міністр.

"Що стосується стадіонів, то у нас два об'єкти, які побудувала держава, тому що вона брала на себе зобов'язання по проведенню Євро - це стадіон "Олімпійський" і стадіон у Львові. Тепер усе залежатиме від тієї компанії, яка ці об'єкти експлуатує", - заявив Колесніков.

"Ще, звичайно ж, багато чого буде залежати від успіху львівських клубів. Тобто треба розробити гарну маркетингову програму, зайнятися, наприклад, організацією там масових заходів, концертів", - додав він. 

Раніше журналіст Віталій Портников у своєму Твіттері опублікував фотографію порожнього нового термінала львівського аеропорту.

Пізніше виявилося, що в новій будівлі цього аеропорту, побудованій до Євро-2012, уже протікає дах.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News