Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Комуністи затвердили передвиборну програму з гасел

Понеділок, 30 липня 2012, 16:46

45 з’їзд Комуністичної партії затвердив Передвиборну програму партії "Повернемо країну народу!"

Про це повідомляє сайт КПУ.

"Компартія має науково обґрунтований план розвитку України, Антикризову програму, передвиборну програму партії "Повернемо країну народу", підготовлену спільно з виборцями, цілу низку розроблених і вже внесених до Верховної Ради законопроектів", йдеться в повідомленні.

Серед пунктів програми – обіцянки "повернути повагу і турботу з боку держави до ветеранів війни і праці, повернути трудящим міста і села, заводи і фабрики".

А також "можливість мати роботу, гідну заробітну плату, доступний відпочинок, нормальні умови для виховання дітей, медичного обслуговування, забезпечену старість".

Молодим людям комуністи обіцяють "безкоштовно освіту, професію, гарантоване перше робоче місце і реальну перспективу отримання житла".

"Тільки відсторонення від влади представників експлуататорських класів, повернення її трудящим, соціалістичний шлях розвитку України є гарантією врятування її від національної катастрофи", йдеться в повідомленні.

Комуністи закликали всі суспільно-політичні сили лівого спрямування та виборців об’єднатися навколо КПУ, взяти участь у виборах і не допустити фальсифікації підсумків голосування.

Також комуністи закликали усіх виборців прийти 28 жовтня на виборчі дільниці і підтримати своїми голосами Комуністичну партію та її кандидатів по мажоритарних округах.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...