Міліція відмовилась штрафувати Азарова за пияцтво на роботі

Вівторок, 31 липня 2012, 13:52

Прем’єр-міністр Микола Азаров де-юре не має права розпивати пиво на роботі, але де-факто може.

Про це заявив віце-спікер Верховної ради Микола Томенко, отримавши відповідь на своє звернення до начальника Головного управління МВС у Києві.

У зверненні віце-спікер просив вжити заходів для накладання штрафу на Азарова за публічне порушення вимог закону про заборону споживання пива у приміщеннях органів державної влади.

На переконання Томенка, враховуючи високий державний статус порушника, обґрунтованим було б застосування до нього максимального штрафу у розмірі 85 гривень.

Фото прес-служби Кабміну

"Як відповів начальник головного управління МВС у Києві, що дійсно розпивання пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв на виробництві (на робочих місцях, у приміщеннях і на території підприємств, установ, організацій) або перебування на роботі у нетверезому стані регулюється статтею 179 КУпАП, а отже заборонено", - сказав Томенко.

Водночас у МВС відзначили, що для того, щоб довести це правопорушення та притягти особу до адміністративної відповідальності необхідно скласти відповідний протокол.

"Оскільки такого протоколу не було складено, то очільники МВС поінформували, що вони відмовляються оштрафувати Азарова за адміністративне порушення", - підсумував Томенко.

Як відомо, під час проведення Євро-2012 Микола Азаров в будинку Кабінету Міністрів разом зі шведським вболівальником розпивали пиво в робочий час.

 Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування