Яценюк розповів, як обмінявся з Тимошенко інформацією

Субота, 29 вересня 2012, 15:12

Юлія Тимошенко та Арсеній Яценюк узгоджують перебіг виборчої кампанії Об’єднаної опозиції.

Про це повідомив голова Ради Об’єднаної опозиції Яценюк під час прес-конференції в Івано-Франківську в суботу, повідомляє прес-служба "Фронту змін".

Він нагадав, що в п’ятницю він разом із соратниками побували в харківській лікарні, проте їм не дозволили зустрітися з Тимошенко. "Хотілося просто по-людськи побачитися, поговорити. По-друге – це, звичайно, обговорити питання виборчої кампанії", - сказав політик.

Яценюк наголосив, що Тимошенко вже двічі зверталася до керівництва Державної пенітенціарної служби з вимогою надати дозвіл на особисту зустріч із ним.

"Кожен місяць вона має право на 4 години зустрічі з тими людьми, яких вона визначає. Але виявляється, що це адміністрація президента Януковича визначає, кого пускати, а кого ні", - сказав він.

Незважаючи на це, підкреслив Яценюк, їм вдається обмінюватися інформацію про перебіг основної стадії виборчої кампанії Об’єднаної опозиції. За його словами, і цього разу, попри заборону особистої зустрічі, їм вдалося обмінятися інформацією.

"Звичайно, не вдалося узгодити особисто цілий ряд питань, але при цьому я передав своє бачення виборчого процесу, Юлія Володимирівна передала своє бачення", - наголосив Яценюк.

Голова Ради Об’єднаної опозиції повідомив, що спілкується з Тимошенко в першу чергу через адвокатів. "Ми регулярно переписуємось. Тому їм все одно не вдасться зупинити наш переможний поступ", - додав він.

У той же час, Яценюк зазначив, що захоплений силою духу екс-прем'єра, передає Інтерфакс-Україна.

"Я був приємно вражений тим, як вона дуже добре тримається", - сказав він, коментуючи відеозвернення Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування