Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Потяг Hyundai не виїхав зі Львова до Києва через помилку на вокзалі

Середа, 5 вересня 2012, 12:57

Швидкісний потяг Hyundai №170 Львів-Київ не вийшов 5 вересня у рейс о 7:00 через помилку працівника вокзалу.

Про це в коментарі Zaxid.net повідомили в прес-службі Львівської залізниці.

"Сьогодні Hyundai дійсно не відправився зі Львова до Києва через технічні причини. Він був готовим до відправлення, але через помилку нашого працівника його подали на колію, на якій було пошкоджено лінію електромереж", - зазначили у прес-службі залізниці.

"При заході на колію потяг пошкодив пантограф (пристрій, яким здійснюється забір енергії з електромережі), з таким пошкодженням він не міг відправитись в рейс. Ця ситуація могла трапитись з будь-яким іншим електровозом, який би зайшов у той час на цю колію", - додали там.

"Чергова по вокзалу не повідомила машиніста про те, що там є поломка, відповідних працівників попередили і вони буквально на кілька хвилин запізнилися, для того, щоб ліквідувати поломку", - пояснили у прес-службі залізниці.

Там зазначили, що "оперативно було прийнято рішення про заміну, замість Hyundai дали чотири купейних вагони з потягу №91, і з запізненням на півтори години він відправився до Києва".

За даними прес-служби Львівської залізниці, на швидкісний потяг Hyundai було продано 109 квитків, восьмеро квитки повернули, 101 пасажир був розміщений в чотирьох вагонах.

У прес-службі Львівської залізниці запевнили, що орієнтовно до 15:00 пасажири мають прибути в Київ.

"Щодо відшкодування збитків – пасажири зможуть звертатись з квитками у каси Львова або Києва і значну частину вартості квитка буде відшкодовано", - додали у прес-службі.

Користувач Facebook, який вирішив залишитися у Львові, пише, що пасажирів Hyundai тримали у невідомості близько години:

"Спочатку нам голос з динаміка повідомив, що поїзд запізнюється з технічних причин, потім десь за 15 хв попросив перейти на другий перон. Після 45 хв. очікувань нас повідомили, що хюндая не буде, а всім пасажирам запропонували звичайний поїзд, який щойно прибув з Києва".

"Всіх порозпихали по 6 людей в купейні номери й обіцяли що десь, може, до 4-ої будемо в Києві. Ми їм не повірили, залишились у Львові", - додала людина. 

Гроші за квитки повернули, але було багато іноземців, які подорожують із пересадками, тож затримка могла поламати їм плани.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...