Тепер УДАР скаржиться на технічну кандидатку, яка ллє на них бруд з УТ-1

Середа, 10 жовтня 2012, 16:07

Партія "УДАР" звернулася з листом до Національної телекомпанії України та ЦВК щодо трансляції фільму, який містив ознаки чорного піару проти політичної партії та її лідера.

Цей фільм вийшов начебто в рамках передвиборної агітації кандидата в народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 220 Федорченко Ганни Григорівни, яку було висунуто Молодіжною партією України, йдеться в повідомленні партії.

"Ця пані раніше "прославилася" тим, що від свого імені розміщувала антирекламу проти "Батьківщини" та її лідера Юлії Тимошенко", - йдеться у заяві.

"При цьому на телевізійних каналах не було жодного ролика чи іншої агітаційної та рекламної продукції, в якій би йшлося про рекламу самої Молодіжної партії чи її висуванця пані Федорченко", - зазначають в УДАРі.

"Очевидно, що це - технічний кандидат влади, який спеціалізується лише на одному — замовленні брудних агіток проти опозиції, зокрема, партії "УДАР" і Віталія Кличка. Ця пані витрачає значні як для звичайного мажоритарника кошти на розміщення брехливої і наклепницької інформації на правах начебто політичної реклами", - йдеться в заяві партії.

У серпні за позовом тієї ж Федорченко був знятий з виборів кандидати в депутати Володимир Сацюк, який балотувався в одному окрузі губернатора Житомирщини регіонала Сергія Рижука.

Крім того, за позовом Федорченко суд також визнав протиправними дії двох членів Центрвиборчкому від опозиції - Андрія Магери та Валерія Шелудька при підготовці до розгляду на засіданні ЦВК питання про реєстрацію кандидатом у депутати в 62 окрузі Сацюка.

Між тим, Центральний виборчи штаб Об’єднаної опозиції "Батьківщина" заявляє, що їм стало відомо про те, що "технічними кандидатами від провладних політичних сил на Першому національному телеканалі на наступний тиждень заброньовано практично увесь рекламний ефір для розміщення пасквілів проти "Батьківщини" та її лідерів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування