Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кличко: Азаров про Боярку – це ще сильніше, ніж про капусту

Субота, 13 жовтня 2012, 12:27

Команда партії "УДАР" здатна сформувати уряд.

Про це заявив лідер партії Віталій Кличко журналістам у Дніпропетровську, повідомляє прес-служба УДАРу.

"У нас достатньо професіоналів і людей, які вболівають за те, якою буде Україна. І ми сьогодні здатні сформувати уряд, який втілюватиме ту стратегію змін, яку ми пропонуємо", – сказав Кличко.

Коментуючи висловлювання прем'єра Миколи Азарова про те, що Кличку ще треба потренуватися, щоб стати державним діячем, наприклад, ставши мером Боярки, лідер партії "УДАР" зауважив: "Владу сьогодні надзвичайно хвилює динаміка підтримки нашої партії. Про Боярку, я вам скажу, це ще сильніше висловлювання Миколи Азарова, ніж про капусту!".

"А якщо серйозно, то наша команда якісно відрізняється від команди "державних діячів" нинішнього Кабінету міністрів. Тому ми можемо сформувати уряд, який працюватиме в інтересах країни і громадян, а не кубки людей, які вирішили, що приватизували Україну", – відзначив Кличко.

Він також висловив сподівання, що у переговорах з "Батьківщиною" переможуть логіка, здоровий глузд і розуміння реального шансу змінити країну, а не вузькопартійні інтереси.

"Ми раді, що "Батьківщина" підтримала ініціативу "УДАРу" щодо визначення єдиного кандидата від демократичних сил на мажоритарних округах", – сказав він.

За словами політика, "УДАР" разом з "Батьківщиною" спільно провели соціологічні дослідження і вийшли на фінальну стадію переговорів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...