Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прокуратура: дніпропетровський "терорист" вирішив схуднути

П'ятниця, 19 жовтня 2012, 11:52

У прокуратурі пояснюють голодування обвинуваченого у дніпропетровських терактах Віктора Сукачова бажанням схуднути та побути з Богом один на один.

Там стверджують, що в обвинуваченого, який відмовляється від їжі з понеділка, задовільний стан і нормальний тиск, повідомляє ТСН.

"Однією з причин, як ми вважаємо, це мета уникнути відповідальності Сукачова. Крім того, він сказав, що він хоче схуднути та побути з Богом один на один і побути на посту", - пояснив заступник прокурора Дніпропетровської області Олег Ричка.

Натомість родичі арештантів у цій справі стверджують, що у такий спосіб Сукачов вимагає звільнити з-під варти двох його невинуватих друзів.

"Він підіймав це питання з першого дня розслідування цієї справи", - запевняє адвокат обвинувачуваного Дмитра Реви Віталій Погосян.

"Він сказав: я йду на добровільні свідчення з метою прискорити звільнення невинних людей", - підтверджує адвокат обвинувачуваного Льва Просвірніна Олена Кирилова.

Як раніше повідомляли джерела "Української правди", Сукачов оголосив голодування 15 жовтня у зв'язку з черговою відмовою у заявленому клопотанні щодо звільнення Дмитра Реви і Льва Просквірніна з-під варти, як невинних.

Сукачова та його знайомих затримали у травні за підозрою у скоєнні терактів. 27 квітня через вибухи урн у центрі міста постраждала 31 людина, а торік у листопаді – загинув випадковий перехожий.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: