Азаров – опозиційним мерам: Якщо просиш гроші, то роби це по-людськи

Середа, 21 листопада 2012, 09:52

Прем’єр Микола Азаров обурився, що ЗМІ показують сюжети, де опозиційні керівники міст розповідають про заборгованість по зарплаті після виборів.

Це стало зрозуміло з його слів на засіданні Кабміну 21 листопада.  

"Останніми днями в ЗМІ почали з'являтися сюжети, в яких показуються мітинги, організовані в містах, які очолюють представники опозиції. З цих мітингів за участю керівників цих міст звучить вимога: виплатіть заборгованість з заробітної плати", - обурився Азаров.

Він наголосив, що "саме керівники міст, обрані їх населенням, персонально відповідають за вирішення всіх проблем життєдіяльності міста, в тому числі за своєчасну виплату зарплати".

"Вони персонально відповідають за те, що б наповнювався бюджет, і за цільове законне витрачання його коштів. Якщо ці керівники не здатні виконувати свої обов'язки, то вони завжди можуть звернутися за допомогою до центральної влади. Для цього є відповідний порядок, затверджений законодавством", - сказав Азаров.

"Якщо ти просиш грошей, то зроби це, принаймні, по-людськи, а не агресивно вимагай чогось з трибун та з екрана телевізора. Місцевим чиновникам хочу сказати: припиніть займатися демагогією, мітинговщиною, припиніть підбурювати людей, займайтесь своїми справами", - додав він.

Азаров пообіцяв, що уряд вирішить проблеми тих регіонів, які звертаються за допомогою, "бо це проблеми не певних безвідповідальних політиків, а людей".

Українська правда 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування