Комуністи впевнені, що у "Регіонів" більшості так і не буде

Вівторок, 27 листопада 2012, 17:47

Компартія не веде переговори про створення більшості з Партією регіонів ні на рівні керівництва, ні на рівні простих депутатів.

Про це він заявив депутат від Компартії Спиридон Кілінкаров, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

"Переговори не ведуться. Є чітка позиція лідера партії Петра Симоненка про те, що ми не будемо вступати ні в які коаліції", - сказав він.

Кілінкаров впевнений, що всі спроби Партії регіонів сформувати самостійну більшість не увінчаються успіхом.

"На даний момент у них є 223 голоси, але навіть якщо вони наберуть 226, це нічого не вирішить. Особливо з урахуванням того, що в парламенті можуть ввести або один день для голосування, або якийсь інший механізм персонального голосування", - впевнений депутат.

"Багато членів Партії регіонів і самовисуванці - це люди досить заможні, більшість з них не політики, а бізнесмени, так що вони в парламенті просто не будуть з'являтися. Вони, скоріше, будуть вести свої бізнес-переговори де-небудь за океаном. Так що 226-ти звітних голосів, про які мріє Партія регіонів, у неї не буде", - уточнив "комуніст".

На запитання, чи можливо, що в Компартії з'являться тушки - депутати, які візьмуть самостійне рішення перейти у фракцію Партії регіонів, Кілінкаров відповів негативно: "У нас тушок не буде, я в цьому впевнений...".

"У нас в партійному списку немає жодної безпартійної людини або представника бізнесу. Це люди, перевірені часом", - додав він.

За словами Кілінкарова, регіонали навіть не підходили до комуністів з такою пропозицією: "Ніяких переговорів з нами не було. Навіть якщо б хтось намагався ці переговори вести, вони б закінчилися на першій секунді розмови".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування