Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Cуд не захотів розглядати позов батька "дніпропетровського терориста"

П'ятниця, 18 січня 2013, 21:28

Дніпропетровський суд відмовив батькові обвинуваченого в терактах Дмитра Реви Валентинові у розгляді позову до обласної прокуратури.

Про це повідомила сестра Дмитра Реви і його колишній адвокат Оксана Томчук.

За даними Томчук, Валентин Рева наполягав на визнанні незаконними дій прокуратури, що стосуються поширення його персональних даних, та вимагав відшкодування моральної шкоди.
 
Батько обвинуваченого збирається подавати на апеляцію, зазначила Томчук.
 
"Ми можемо звертатись або до адміністративного суду, або оскаржувати в апеляційному суді. Ми будемо робити і те, й інше. Нам здається, що все це пов’язано із затягуванням процесу", – сказала екс-адвокат.
 
Як відомо, батько Дмитра Реви подав позов до суду, щоб прокуратура компенсувала йому моральну шкоду символічною сумою в 1 гривню.

27 квітня 2012 року в Дніпропетровську вздовж центрального проспекту сталися чотири вибухи. Постраждала 31 людина.

У червні Генеральна прокуратура заявила про затримання чотирьох чоловіків, підозрюваних у скоєнні вибухів у Дніпропетровську. За офіційною версією, мотив у них був корисливий: чоловіки вимагали 3,5 мільйона доларів.
 
Серед підсудних – дніпропетровський політолог Віктор Сукачов і його приятелі Віталій Федоряк, Дмитро Рева, Лев Просвірнін. Їх також обвинувачують у скоєнні ще 7 терактів у містах України.

Радіо Свобода

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування