Ющенко вважає свою партію боєздатною і монолітною

Субота, 9 лютого 2013, 15:32

Лідер партії "Наша Україна" Віктор Ющенко вважає свою політичну силу боєздатною і монолітною.

"Партія сьогодні підтвердила свою боєздатність. Ми рухаємося до з'їзду, до оновлення своїх статутних документів", - сказав він журналістам після засідання політради партії в суботу, передає "Інтерфакс-Україна".

Відповідаючи на уточнююче питання, чи можна вважати "Нашу Україну" монолітною, Ющенко сказав: "Монолітна".

Коментуючи рішення політради про призупинення діяльності Київської міської організації "Нашої України", він сказав, що це рішення було викликане "бездіяльністю Київської організації і тим, що вона працює на розкол політичної сили".

Дії колишнього глави політради партії "Наша Україна" Сергія Бондарчука Ющенко назвав інтригами. "Це все інтриги нездар, я їх не хочу коментувати", - сказав він.

У той же час, член політради партії "Наша Україна" Ірина Ванникова розцінює дії Бондарчука як політичне замовлення, спрямоване проти партії і Ющенка.

"Це абсолютно політичне замовлення проти Віктора Ющенка і його партії, мета його - однозначно знищити президента, він заважає деяким людям, які, можливо, і не перебувають у цій країні", - сказала Ванникова журналістам у суботу.

За її словами, Бондарчук не виглядає самостійним гравцем. "Швидше за все, він актор, який виконує завдання, дане навіть не в Україні", - відзначає соратниця Ющенка.

Вона також повідомила, що на засіданні політради в.о. голови політради партії на період до проведення чергового з'їзду призначений заступник керівника політради партії Зіновій Шкутяк.

У той же час, член політради партії "Наша Україна" Микола Оніщук прогнозує, що з'їзд партії відбудеться в середині травня.

Він повідомив журналістам, що політрада партії на засіданні в суботу ухвалила рішення про проведення з'їзду партії.

Оніщук пояснив, що згідно зі статутом з'їзд партії повинен бути проведений не пізніше 2-місячного терміну після перереєстрації членів політсили. За його даними, на цю процедуру відводиться 3 місяці.

"Перереєстрація буде проведена швидше, я думаю, в лютому-березні. Місяць ми візьмемо на підготовку з'їзду, щоб у середині травня з'їзд партії був проведений", - сказав він.

Член політради також повідомив, що рішення про конкретну дату проведення з'їзду буде прийнято на наступному засіданні політради партії "Наша Україна".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
03:19
Шмигаль у США: Нас запевнили в підтримці законопроєктів
03:14
США наклали вето на прийняття Палестини до Радбезу ООН
02:18
Очільник Пентагону та топгенерал США про допомогу Україні: затягування має наслідки на полі бою
01:50
Остін у Пентагоні зустрівся з міністром оборони Норвегії: говорили про Україну
00:59
футбол"Бенфіка" Трубіна поступилась по пенальті "Марселю", "Ліверпуль" не зумів створити дива: результати 1/4 фіналу Ліги Європи
00:54
тенісКостюк відіграла 5 матчболів та перемогла фіналістку Australian Open на турнірі в Штутгарті
00:48
Директор ЦРУ до конгресменів: Україна може програти до кінця року, якщо не схвалите допомогу
00:14
оновлюєтьсяЗагроза "Шахедів" та ракет: в частині країни оголошено повітряну тривогу
23:45
Трамп прокоментував допомогу Україні після проєкту Джонсона: Європа має робити більше
23:38
Росіяни 14 разів за добу обстріляли Сумщину, поранена людина
Усі новини...