Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Офіс Симоненка в Одесі облили фарбою

Понеділок, 11 березня 2013, 21:12

В Одесі невідомі облили фарбою фасад приймальні лідера Компартії Петра Симоненка, а також зіпсували вивіску і ролети.

Про це повідомили в прес-службі КПУ.

Згідно з інформацією, інцидент відбувся в ніч на 11 квітня.

 Фото прес-служби КПУ

"Це вже другий випадок замаху на власність КПУ за останній час. У лютому фашистські молодчики намалювали свастику на дверях приймальні", - нагадали в партії.

"Одеський обласний комітет Компартії розцінює ці злочинні акції як реакцію неонацистів на зростаючу відсіч, яку вони отримують від комуністів і всіх прогресивних сил суспільства", - сказано в заяві.

"Звертає на себе увагу вкрай пасивна реакція місцевої влади на знахабнілі витівки неонацистів, хоча об'єкт їх злочинних посягань перебуває в безпосередній близькості від будівель обласної і Приморської районної адміністрацій", - йдеться в повідомленні.

"Ми вимагаємо якнайшвидшого розслідування даних злочинів і притягнення винних осіб до відповідальності", - зазначили в КПУ.

Як відомо, "Молодіжний націоналістичний конгрес" оголосив грошову винагороду за надання інформації про вандалів, які пошкодили пам'ятники Степану Бандері та Роману Шухевичу.

У конгресі нагадали, що 6-7 березня відбулася низка пошкоджень та руйнувань пам’ятників та меморіальних таблиць героям національно-визвольних змагань Бандері та Шухевичу.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування