Інваліди запевняють, що писали Азарову і Королевській, бо не підуть проти своїх

Вівторок, 12 березня 2013, 09:04

Представники організації інвалідів Олександр Сухан і Валерій Темнеков стверджують, що вони дійсно підписували відкритого листа до прем`єра Миколи Азарова і їх намагаються дискредитувати.

Про це йдеться в листі Сухана і Темнекова надісланому на адресу "Української правди".

"Глибоко обурені тією публікацією, що була розміщена в суботу, яку ніби то ми підписали як представники ВГО інвалідів "Група активної реабілітації". Ми не лише цього не підписували, але вважаємо це брудним наклепом і обурені, що хтось назвав наші прізвища", - йдеться в документі.


"Це відверта фальшивка, ми обидва пересуваємось на інвалідних візках і знаємо, що таке табори фізкультурно-спортивної реабілітації, тому ми разом з інвалідами з інших областей звернулись до прем’єра, міністра соцполітики і глави Комітету Верховноі Ради з проханням захистити державну програму реабілітації", - додали вони.

"Ми обидва були у складі ініціативної групи інвалідів на візках та інвалідів з враженнями ДЦП, які понад 10 років, тому ініціювали разом із Валерієм Сушкевичем створення державної програми таборів фізкультурно-спортивної реабілітації", - пишуть Сухан і Темнеков.

"До якого цинізму дійшли ті, хто сфабрикував від нашого імені фальшиву статтю намагаючись спаплюжити справу, яку наша команда разом з Мінсоцполітики піднімала всі ці роки", - зазначають підписанти.

"Ми знаємо, що сьогодні інваліди з областей України обговорюють питання виїзду до Києва до прем'єра Азарова і міністра Королевської, щоб захищати нашу життево-необхідну програму і ми підтримуємо їх", - повідомили інваліди.

На знак підтвердження справжності листа Сухан і Темнеков залишили редакції номери телефонів і електронні адреси, а "при необхідності готові повідомити номери паспортів, щоб ніхто не використовував імена для прикриття маніпуляцій інвалідними грошами".

Раніше повідомлялося, що листа, в якому інваліди просять захистити їх від дій новопризначеного директора Фонду соціального захисту інвалідів Ігора Забокрицького, підписали глава правління всеукраїнської громадської організації інвалідів "Група активної реабілітації" Ярослав Грибальський, виконавчий директор Володимир Аін, інструктори активної реабілітації цієї організації Олег Колпаков, Ірина Твердохліб, Олександр Сухан та Валерій Темнеков.

Також серед авторів значився представник асоціації незрячих юристів Олег Лепетюк, представник ГО "Генерація активної дії" Богдан Мойса, інструктори активної реабілітації Володимир Кушко і Уляна Смирнова.

Пізніше зявилася інформація, що двоє представників ВГО інвалідів "Група активної реабілітації" не підписували цього відкритого листа.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування