Син Азарова відхрестився від нерухомості в Австрії

Вівторок, 12 березня 2013, 12:49

Син прем'єр-міністра Миколи Азарова Олексій запевняє, що в нього немає нерухомості в Австрії.

Про це він розповів програмі "Світське життя", повідомляє ТСН. 

"На жаль, немає. Якби в мене залишилася нерухомість в Австрії, я би в принципі цього не соромився і заніс би в декларацію", - сказав Азаров.

Нардеп додав, що його діти живуть у Києві, бо "ніколи не пізно відправити їх вчитися за кордон". 

Відповідаючи на запитання, які поради щодо поведінки у Верховній Раді йому дає Микола Азаров, син прем'єра відповів:

"Він контролює, щоб я був на роботі завжди. Телефонує ввечері: ти не забудь - завтра засідання... Батьки допомагають дітям, було б дивно, якби було по-іншому. Мені десь здавалося, що недостатньо", - розповів нардеп. 

На уточнююче питання, не чи не достатньо того, що батько влаштував Олексія працювати в Австрію, Азаров-молодший заявив, що туди його "запросив знайомий по дипломатичній роботі".

На запитання, що саме Олексій Азаров робив за кордоном, він відповів: "Я думаю, ви це добре знаєте. Я працював дипломатом – у Фінляндії, Швейцарії, а потім кілька років жив в Австрії, працював як консультант для австрійських компаній". 

На запитання, чи є Олексій Азаров головним інвестором співачки й своєї куми Міки Ньютон, Азаров відповів:

"Я б не сказав, що я інвестор. Хоча я допомагав їй трохи, але я не інвестор".

При цьому він зізнався, що був серед тих, хто давав гроші на виступ співачки на Євробаченні. 

Як відомо, раніше Українська правда писала, що Азаров-молодший має дозвіл на проживання в Австрії. Будинок, де він зареєстрований, належить офшору з Ліхтенштейну, яким керує той самий юрист, що і фірмою, на яку зареєстровано Межигір'я.

В районі, де прописаний Азаров-молодший, розташовані переважно приватні вілли, проте є і невеликі будинки з квартирами. Адресою реєстрації Олексія Азарова вказаний окремий будинок -Pötzleinsdorfer Straße, 152-156, корпус 3.

Натомість його батько, прем’єр Микола Азаров, коли відповідав про проживання і роботу Олексія Азарова у Відні, зазначив, що той якийсь час там жив і працював дипломатом. 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування