Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єфремов мислить, як сомалійський пірат – "Батьківщина"

Четвер, 20 червня 2013, 19:15

У "Батьківщині" вважають, що влада шукає гроші для покращення справ в економіці України за рахунок ув'язнених, зокрема, екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

Про це йдеться в заяві, яку розповсюдила прес-служба партії у відповідь на слова "регіонала" Олександра Єфремова про те, що Тимошенко повинна сплатити суму, на яку вона "завдала збитків державі", щоб вийти на волю.

"Ані в Конституції, ані в указі  президента, який регламентує процедуру помилування немає ніяких економічних обмежень для застосування механізму помилування.  Це чергова вигадка представників Партії регіонів, які бояться побачити лідера опозиції Тимошенко на волі", - заявили у "Батьківщині".

"Особисто пану Олександру Єфремову нагадуємо, що казки про "начебто завдану шкоду" у так званій "газовій справі" спростовані рішенням Євросуду з прав людини від 30 квітня 2013 року. ЄСПЛ у своєму рішенні чітко зазначив про суддівське свавілля, незаконність позбавлення лідера опозиції волі та політичну вмотивованість "справи Тимошенко", - підкреслили політсилі.

У "Батьківщині" зазначають, що "вимагати якісь штрафи, та обґрунтовувати свої казки політично-вмотивованим вироком - це за межею здорового глузду".

"Особливо цинічною виглядає заява про 405 мільйонів доларів США. У природі не існує навіть сфальшованого рішення суду, по якому Тимошенко начебто комусь винна якісь 405 мільйонів  доларів США. Ми розуміємо, що пан Єфремов, який поінформований про плани Банкової, просто заздалегідь їх озвучив",- сказано в заяві.

У "Батьківщині" вважають, що "логіка пана Єфремова нагадує  логіку сомалійських піратів, які вимагають гроші за заручників". 

"Влада довела економіку "до ручки", а тепер за рахунок політичних в'язнів, яких утримували та продовжують утримувати у в"язницях, намагається знайти гроші. Це абсурдна конструкція", - йдеться в заяві.

У "Батьківщині" наголошують, що "треба не відмовки шукати, а виконувати рішення Європейського суду" і  вимагають від влади звільнення Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування