Femen заявляє, що міліція блокує їх: "Шукають зброю і вибухівку"

Вівторок, 27 серпня 2013, 14:27

Міліція заблокувала офіс феміністичного руху Femen у Києві.

Про це у вівторок повідомляє прес-служба руху.

"Зараз українською міліцією готується провокація на рух Femen. На данний момент офіс Femen закрито правоохоронцями в очікуванні спецпідрозділу МВС, до міліції нібито надійшло повідомлення про "зберіганні зброї і вибухових речовин" у офісі руху", - сказано в повідомленні.

Femen заявляє, що "ні зброї, ні вибухових речовин, ні наркотиків рух не тримає".

Міліція заблокувала офіс феміністичного руху Femen у Києві. фото прес-служби руху
Міліція заблокувала офіс феміністичного руху Femen у Києві. фото прес-служби руху
Міліція чекає під офісом Femen
Міліція чекає під офісом Femen

"Якщо наркотичні або токсичні речовини, заборонені предмети або зброя будуть знайдені в приміщенні штаб-квартири Femen це провокація українських властей", - заявляють у русі.

Міліція прийшла до Femen
Міліція прийшла до Femen

27 липня лідер Femen Ганна Гуцол була побита в одному з київських кафе, також Святский був жорстоко побитий, 3 активістки Femen разом з російським фотокореспондентом Дмитром Костюковим "були побиті спецслужбами, а після того насильно утримувалися співробітниками міліції в одному з відділів

17 серпня в Одесі на активісток Ганну Гуцол, Олександру Шевченко і консультанта руху Віктора Святського напали і знову побили.

Femen заявляє, що систематичні атаки проти членів руху організовані українською владою і здійснені за допомогою спецслужб з метою припинити діяльності жіночого руху в "диктаторських країнах", таких як Росія, Білорусь, Україна.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування