Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Симоненко пригрозив "регіоналам" персональною відповідальністю за євроінтеграцію

Субота, 12 жовтня 2013, 16:41

У Луганській області та Вінниці учасники зборів з ініціативи КПУ одноголосно підтримали проведення всеукраїнського референдуму про приєднання України до Митного союзу.

Про це повідомили в прес -службі Луганського обкому КПУ.

Як заявив в ході виступу в Луганську лідер КПУ Петро Симоненко, "те, що сьогодні зроблено Партією регіонів у питаннях зовнішньополітичного курсу України я ніяк по-іншому назвати не можу, окрім як зрадою інтересів мільйонів виборців".

"І рано чи пізно персональна і політична відповідальність цієї партії прийде", - зазначив Симоненко.

Він також озвучив кількість присутніх на віче - 2866 осіб, які поставили свої підписи на підтримку проведення референдуму.

При цьому на сайті КПУ зазначено, що на зборах більше 4 тисяч жителів Луганщини одностайно підтримали проведення всеукраїнського референдуму.

У свою чергу перший секретар Луганського обкому КПУ Спиридон Кілінкаров заявив, що "кожен житель України повинен вирішити для себе сам - якщо він хоче скорочення робочих місць, високі тарифи на комунальні послуги та узаконену наркоманію, то йому необхідно голосувати за Євросоюз".

"А якщо хоче розвитку національної промисловості та економіки, гідну заробітну плату і пенсію, то вступати потрібно до Митного союзу", - додав Кілінкаров.

Фото - Луганський обком КПУ
Фото - Луганський обком КПУ
 

Як повідомляє "5 канал", разом з тим у Вінниці також відбулися збори на підтримку референдуму про вступ України до Митного союзу.

За даними організаторів, замість очікуваних 2,5 тисяч учасників акції приїхала 1800. Усі вони підписалися у заздалегідь надрукованих списках, які були в агітаційних наметах КПУ.

Самі збори відбулися на міському стадіоні "Нива".

Жодного представника ЦВК на зборах ані у Луганську, ані у Вінниці не було.

Одесі також пройшов збір підписів на підтримку проведення референдуму щодо вступу України до Митного союзу, повідомляє "Одеса. Коментарі". Збори громадян провели комуністи і "Український вибір". 

У мітингу на площі Куликове поле взяло участь понад 2 тисячі осіб, переважна більшість учасників мітингу у містах - громадяни пенсійного віку. Усі вони одноголосно підтримали пропозицію про проведення референдуму. 

Фото Андрія Колісніченка
Фото Андрія Колісніченка
 
 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...