Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Власенко: Тимошенко не відмовляється від участі у виборах

Середа, 23 жовтня 2013, 14:23

Згода екс-прем'єра Юлії Тимошенко на часткове помилування не означає, що вона перестане боротися за відновлення усіх своїх громадянських прав.

Про це заявив захисник екс-прем'єрки Сегрій Власенко в інтерв'ю "Німецькій хвилі".

За його словами, запропонований місією Кокса-Кваснєвського варіант часткового помилування є "мінімальним компромісом", який дасть Тимошенко "стати вільною людиною".

"А зі всіма подальшими обтяженнями, які залишаються, ми будемо боротися юридичним шляхом в судових установах України і міжнародних судах", - повідомив Власенко.

Як він пояснив, додаткове покарання у вигляді втрати права обіймати посади до трьох років ймовірне, але "це не означає, що вона (Тимошенко – ред.) і Євросоюз з цим змирилися".

Тимошенко продовжить боротьбу за можливість брати участь у виборах.

"Це означає, що ця частина вироку формально юридично залишається і вона продовжить боротися з цим в міжнародних і європейських інституціях", - розповів Власенко.

Як відомо, місія Європарламенту у складі екс-президентів Кокса і Кваснєвського подала Януковичу прохання про помилування Юлії Тимошенко.

Сама екс-прем'єрка погодилась на пропозицію про часткове помилування і лікування в Німеччині.

Янукович заявив, що готовий підписати закон, який дозволить лікуватися Тимошенко за кордоном, але не висловив своєї позиції щодо можливого її помилування.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування