Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Донька Тимошенко: застуди немає, відбувається обмеження прав

П'ятниця, 15 листопада 2013, 09:56

Заява Державної пенітенціарної служби про застуду екс-прем'єра Юлії Тимошенко, через яку вона нібито не може зустрітися зі своїми соратниками, є неправдою.

Про це повідомила донька і захисник лідера опозиції Євгенія Тимошенко, яку цитує прес-служба партії "Батьківщина".

"Учора я була у мами цілий день і вийшла з харківської лікарні о 20.00. Жодної ознаки гострого респіраторного захворювання у мами на той час не було", - розповіла Євгенія.

"Більше того, мама при мені написала заяву про побачення з Арсенієм Яценюком і Юрієм та Іриною Луценками", - додала Тимошенко.

"Тому сьогоднішній недопуск на побачення - це ніщо інше, як свідоме обмеження Юлії Тимошенко у її правах. Тюремники вже вкотре зухвало зривають побачення мами, на яке вона має законне право", - уточнила вона.

"Тим більше, що це побачення з політичними соратниками надзвичайно важливе саме зараз, у складний момент, коли вирішується доля угоди про асоціацію України з Європейським союзом", - підкреслила Тимошенко.

Вона закликала тюремників припинити черговий обман та допустити Яценюка та Луценків на законну зустріч з Тимошенко. 

Раніше вранці прес-служба Державної пенітенціарної служби повідомила, що Тимошенко хворіє на застуду, тому до неї не пустять відвідувачів.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування