Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Добкін скасував тур до Дніпропетровська через чутки про збройні провокації

Субота, 12 квітня 2014, 15:55

Кандидат у президенти від Партії регіонів Михайло Добкін зазначив частину запланованих на 12 квітня заходів у Дніпропетровську через інформацію про можливі провокації.

Про це заявили в прес-службі Добкіна, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Згідно з інформацією, отриманою з власних джерел у правоохоронних органах, під час проведення круглого столу з питань розвитку аерокосмічної галузі України та зустрічі з партійцями міста Дніпропетровська планувалися збройні провокації з боку більш ніж 100 радикально налаштованих озброєних, одягнених у військову уніформу і каски людей, що знаходяться перед будівлею Аерокосмічного центру. За інформацією джерела, вони мають зброю", - наголошується в повідомленні.

Також зазначено, що візит Добкіна перенесений на час його наступного візиту в Дніпропетровську область, "щоб не наражати на небезпеку життя людей, які зібралися на зустріч з кандидатом в президенти".

Коли саме відбудеться наступна зустріч, не уточнюється. 

Як відомо, раніше губернатор Дніпропетровської області Ігор Коломойський заявив, що керівництво області та правоохоронні органи спільно працюють над недопущенням порушень громадського порядку і проявів сепаратизму в регіоні. 

"Соціально-політична ситуація в Дніпропетровську, Запоріжжі, Кривому Розі, Нікополі, у всіх містах більш-менш спокійна", - заявив Коломойський.

9 квітня кандидата в президенти України Михайла Добкіна не пустили в будівлю Управління СБУ в Луганську для проведення переговорів, і зустріли агресивно.

Перед цим люди побили і вигнали "російського фашиста" Царьова в Миколаєві

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування