За самоназваного "смотрящого" від Наливайченка взялась ГПУ

Вівторок, 24 червня 2014, 13:09

Генпрокуратура проводить досудове слідство щодо Григорія Ярошенка, який намагався встановити тіньові схеми розмитнення "від імені СБУ" в Дніпропетровську.

Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

Слідство проводиться за замах на заволодіння грошовими коштами в особливо великих розмірах шляхом обману та зловживання довірою (ч. 2 ст. 15 ККУ) та шахрайство(ч. 4 ст. 190 ККУ).

Слідчі уже допитали в. о. заступника голови Дніпропетровської ОДА Святослава Олійника та заступника голови ОДА Геннадія Корбана.

Саме вони заявили, що Ярошенко прибув до Дніпропетровська та у готельному комплексі "Бартоломео" зустрівся з місцевими підприємцями і від імені СБУ намагався встановити правила тіньового митного оформлення вантажів.

У провадженні допитано також трьох дніпропетровських підприємців, а самого Ярошенка, депутата Валерія Іщенка та голову СБУ Валентина Наливайченка, який сам і доручив розслідувати діяльність Ярошенка.

Як відомо, Ярошенко приїхав у Дніпропетровськ і оголосив, що він тепер новий "смотрящий" від СБУ над бізнесменами. Він хотів визначити розмір "плати", за розмитнення вантажів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування