Закрите засідання Ради хочуть провести без "регіоналів" і комуністів

Вівторок, 22 липня 2014, 12:56

Депутатів від Партії регіонів та Компартії можуть не допустити на закрите засідання Верховної Ради з силовиками.

Про це повідомив лідер фракції "Батьківщина" Сергій Соболєв, відповідаючи на запитання, як можна обговорювати секретну інформацію у присутності частини депутатів, які працюють на російський Кремль.

"За законом депутати мають змогу ознайомлюватися з секретною інформацією, але в разі її розголошення вони можуть бути притягнуті до кримінальної відповідальності. Але ми не можемо не обговорити постачання зброї та ліків (у зону АТО)", - сказав Соболєв.

"Це рішення (щодо недопуску "регіоналів" і комуністів) може бути ухвалено так само, як ми сьогодні приймали рішення про видалення і позбавлення дозволу відвідувати три засідання "регіонала" Левченка", - додав він.

У свою чергу, член фракції "Свобода" Ігор Мірошниченко сказав, що фракція поставить перед Верховною Радою питання про закрите засідання без депутатів Компартії та ПР.

"Цей парламент не здатен ухвалювати серйозні рішення. Усі рішення проходять із великим скрипом. Ми позбавили недоторканності лише Царьова, а всіх інших агентів Кремля – ще не можемо", - зазначив "свободівець".

"Не допустити "регіоналів" та комуняк до засідання буде складно, але ми це питання обов’язково поставимо", - заявив Мірошниченко.

Як повідомлялося, закрите засідання парламенту можу відбутися 24 липня.

22 липня депутати видалили одіозного "регіонала" Левченка з зали Верховної Ради на три засідання після його заяв і сутички в парламенті.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування