У Горлівці немає світла та води, а хліб продають за 5 гривень

Неділя, 10 серпня 2014, 15:08

Станом на 10 серпня в Горлівці немає води, частково немає електрики та мобільного зв'язку.

Про це повідомляє місцеве видання gorlovka.ua.

Згідно з повідомленням, в місті, як і раніше, немає води: селища і квартали живуть за рахунок свердловин, колодязів, джерел. У той же час здійснюється підвоз питної бутильованої води та технічної в бочках.

Електрика  частково відновлена в районі площі Перемоги та експериментального будинку. Є світло на селищі шахти ім. Леніна, частково в районі вул. Кірова і пл. Перемоги.

Також повідомляється, що хліб надходить тільки в окремі магазини за ціною 5 грн.

Багато приватних підприємців почали роздавати напівфабрикати та морозиво перехожим - все одно пропаде в холодильниках без електрики. Аптеки працюють не більше 2 годин на день. Дуже важко з мобільним зв'язком.

Крім того, від обстрілів постраждали житлові будинки.

Також під артобстріл за останні два дні потрапила Штеровка (збиті високовольтні опори), будинок по вул. Першотравнева, 35, там згоріло 11 квартир.

Також повідомляється, що розгромлені залізничні колії біля ж/д вокзалу Горлівка та гаражі обленерго. Другий день йдуть активні обстріли району Трикотажної фабрики. На Батмановці вже стоять війська Нацгвардії.

Крім того, за словами місцевого населення, в районі Трикотажної фабрики / "Будівельників" пошкоджений канал "Сіверський Донець - Донбас".

Як відомо, 4 серпня в усіх районах Горлівки Донецької області було чути звуки залпів важких гармат. Як повідомляють очевидці, внаслідок бойових дій постраждали деякі райони Горлівки, зокрема, приватні будинки, розташовані в Центрально-Міському районі. У місті зачинена більшість магазинів і ринків і також спостерігалися перебої з роботою мобільного зв'язку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...