Голову Держкомзему хотіли відправити на фронт

Четвер, 14 серпня 2014, 19:36

Дніпропетровські активісти затримали голову Державного агентства земельних ресурсів Сергія Рудика і хочуть відправити його на фронт.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав редактор Цензор.net Юрій Бутусов.

За його словами, голову Держземагентства, активісти затримали, начебто, через те, що він збирався призначити в Держземагентство чиновника, відданого екс-віце прем'єру Олександру Вілкулу та Рінату Ахметову.

"Сьогоднішній візит до Дніпропетровська глави Держкомзему Сергія Рудика з метою представлення нового глави обласного Держкомзему Вадима Чувпило ознаменувався безпрецедентним скандалом. Активісти вручили Рудику повістку про мобілізацію, і збираються відправити його на фронт", - йдеться у повідомленні.

В повідомленні також наводяться слова Таміли Ульянової, яку автор поста називає координатором Люстраційного комітету Дніпропетровської області.

"Рудик впродовж чотирьох місяців намагався призначити главою обласного управління земельних ресурсів Вадима Чувпило. Це абсолютно недосвідчений 29-річний молодий чоловік - начальник міськвідділу земельних ресурсів Кривого Рогу. Він ставленик віце-прем'єра Януковича Олександра Вілкула та олігарха Ріната Ахметова", - зазначає вона.

За її словами, у Кривому Розі Чувпило є символом корупції і беззаконня.

Інформацію про те, що Рудика відправляють на фронт підтвердив на особистій сторінці в Facebook і заступник голови дніпропетровської облдержадміністрації Борис Філатов.

Раніше партія "Свобода" повідомляла про зникнення свободівця, голови Державного агентства земельних ресурсів Сергія Рудика.

Економічна правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування