Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк сподівається стабілізувати валютний курс завдяки грошам МВФ

Вівторок, 19 серпня 2014, 12:36

Уряд сподівається, що 29 серпня Рада директорів Міжнародного валютного фонду розгляне питання про виділення Україні чергового траншу.

Про це  прем’єр-міністр Арсеній Яценюк cказав журналістам 19 серпня на Черкащині перед зустріччю з представниками найбільших сільськогосподарських товаровиробників України.

"Сподіваюся, що в кінці цього місяця, 29 числа, Рада директорів МВФ прийме рішення про подальше виділення коштів Україні", - цитує Яценюка прес-служба Кабінету міністрів.

За його словами, це дозволить Національному банку України втримувати валютно-курсову стабільність.

Яценюк запевнив, що Кабмін робить усе можливе для стабілізації ситуації в Україні. 

Він наголосив, що у нинішніх умовах інвесторів залучати досить важко. "Таких умов ми ніколи не мали за всю історію України", - заявив прем’єр-міністр.

Саме тому уряд працює над залученням додаткових коштів від Міжнародного валютного фонду і Світового банку, "щоб утримувати хитку стабільність", сказав Яценюк.

Він повідомив, що уряд України і МВФ досягли домовленості про подальше виділення коштів Міжнародного валютного фонду.

Зустріч із представниками сільськогосподарських товаровиробників на Черкащині відбулася в рамках круглого столу "Основні аспекти Урядового пакету комплексних змін у податковій системі (Концепції реформування податкової системи України)".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...