Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На ОВК №25 зникли протоколи з мокрими печатками

Вівторок, 28 жовтня 2014, 22:58

У Дніпропетровську на 25 виборчому окрузі у вівторок було виявлено, що в окружкомі зникли протоколи з мокрими печатками декількох виборчих дільниць. ЦВК змінила голову окружної виборчої комісії.

Як повідомив журналістам Олександр Доценко - довірена особа кандидата в народні депутати Загіда Краснова, підрахунок голосів в ОВК відбувається з численними порушеннями.

"У понеділок всі дільничні виборчі комісії здали в окружком протоколи з мокрими печатками, однак вже у вівторок глав цих комісій знову стали викликати до ОВК. Здані протоколи нібито були загублені і потрібно підписати нові. Ким і коли були складені нові протоколи - невідомо. Як невідома й точна цифра, на скількох дільницях були "втрачені" оригінали протоколів", - заявив Доценко.

За його словами, протоколи з мокрими печатками зникли з п'яти ділянок.

Доценко сказав, що в міліцію заяву про зникнення протоколів подано не було.

"Необхідно було зібрати всіх членів ОВК, щоб оголосити про подію. Цього зроблено не було", - додав Доценко.

Він також зауважив, що "незрозуміла ситуація склалася з главою ОВК".

"У понеділок з незрозумілих причин сталася заміна глави окружної комісії. Новий глава Дмитро Гармаш не зміг надати жодних документів з мокрою печаткою, які підтверджували б його повноваження. Замість цього він пред'явив ксерокопію постанови, роздрукованої з сайту ЦВК. І при цьому він оголосив про те, що збирає засідання комісії, щоб оголосити результати виборів", - сказав Доценко.

На виборчому окрузі 25 практично "голос в голос" йдуть представник політичної партії "Громадська сила" Загід Краснов та висуванець від "Блоку Петра Порошенка" - Максим Курячий.

Одномандатний виборчий округ №25 включає в себе Червоногвардійський і частину АНД району Дніпропетровська.

Інтерфакс-Україна

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...