Порошенко пропонує Раді змінити межі районів Луганської області

Понеділок, 6 жовтня 2014, 19:51

Президент Петро Порошенко запропонував народним депутатам розглянути як першочергові проекти постанов щодо внесення змін до меж районів Луганської області.

Про це він сказав на нараді з керівниками фракцій та депутатських груп.

Згідно із інформацією, проекти постанов вніс на розгляд Верховної Ради голова Луганської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль.

Постійний представник президента у парламенті Руслан Князевич вважає, що необхідність розгляду цього питання виникла у зв’язку із тим, що певні райони Луганської області частково не контролюються українською владою.

"Для належного здійснення управління цими територіями і забезпечення життєдіяльності цих районів Луганської області треба внести зміни до меж районів Луганської області та приєднати до тих районів, які ми контролюємо", - сказав він, коментуючи проекти постанов.

За словами Князевича, на нараді з президентом ця ініціатива обговорювалася депутатами, і усі без винятку представники парламентських фракцій і груп, голова Верховної Ради її підтримали.

"Це важливе рішення, яке дасть можливість після його прийняття невідкладно відкривати в цих районах територіальні відділення Держказначейства, виплачувати людям пенсії і заробітні плати, здійснювати увесь пакет соціальних послуг, зобов’язання по яким несе держава. Це те найважливіше, на що очікують мешканці Луганщини сьогодні", - наголосив Князевич, цитує його прес-служба президента.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування