Нацтелерадіо перевірить телеканал Колеснікова

Субота, 17 січня 2015, 11:46

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила позапланову перевірку ТОВ "Тотвельд" (телеканал "X-Sport").

Як повідомили в Нацтелерадіо, перевірка пов'язана з відсутністю мовлення телеканалу.

За даними моніторингу, проведеного 12 січня, телеканал не мовить ні в багатоканальної телемережі МХ-3, ні на супутнику, "що є ознакою порушення умов ліцензії та вимог чинного законодавства".

З 1 січня X-Sport вирішив призупинити своє телемовлення. При цьому онлайн-мовлення, а також функціонування новинного сайту телеканалу залишаються без змін.

Таке рішення телеканал пов'язує з неможливістю сформувати бюджет для закупівлі якісного іноземного контенту (проводиться в доларах і євро) в умовах нестабільності валютного курсу. Передбачається, що після вирішення нагальних питань телевізійне мовлення каналу відновиться.

ТОВ "Тотвельд" (телеканал X-Sport, раніше - телеканал "Хокей") в червні 2011 року отримав супутникову ліцензію, у серпні того ж року - ефірну цифрову. Розпочав повноцінне мовлення в січні 2012 року.

З моменту запуску телеканалу в його розвиток було інвестовано близько $ 40 млн. Власником телеканалу є екс-віце-прем'єр-міністр Борис Колесніков.

Інтерфакс-Україна

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування