Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Силовикам доручено збирати інформацію з приватних відеокамер на вулицях

П'ятниця, 23 січня 2015, 11:41

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк доручив Національній гвардії посилити патрулювання вулиць і забезпечити безпеку громадян.

Про це він сказав на нараді щодо питань безпеки громадян з головами обласних держадміністрацій і силових відомств, повідомляють "Українські новини".

"Ваші завдання зараз – підняти всіх людей на патрулювання вулиць, на захист громадян. Ви виконуєте серйозні функції в зоні АТО, але ті сили й засоби, які є у вас в областях, повинні бути все підняті "в рушницю", щоб люди почувалися в безпеці", - заявив Яценюк.

В. о. командувача Нацгвардії Олександр Кривенко зазначив, що підрозділи його відомства переведено на посилений режим служби, максимальну кількість особового складу залучено до виконанню завдань з охорони порядку й безпеки.

Яценюк також доручив Міністерству внутрішніх справ і Службі безпеки України разом із власниками приватних відеокамер спостереження сформувати спільну базу обміну інформацією.

"МВС разом із СБУ й територіальними підрозділами на місцях – зв'язатися з усім приватним сектором, щоб у нас був обмін інформацією із усіх відеокамер, щоб у вас була сформована спільна база даних усіх об'єктів відеоспостереження – як державних, так і приватних", - заявив прем'єр.

За його словами, йдеться про відеокамери, установлені на будівлях магазинів, офісів, просто на вулицях.

Також прем'єр доручив силовикам домовитися з власниками відеокамер спостереження про збільшення строків зберігання інформації із цих відеокамер.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...