Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Головний пропагандист РФ обурився закликом бойкотувати "рупори Кремля"

Неділя, 8 лютого 2015, 20:43

Дмитро Кісельов - головний  пропагандист Кремля у російському інформаційному просторі - розцінив заклик редактора британського The Economist Едварда Лукаса бойкотувати журналістів міжнародної радіостанції Sputnik та телеканалу RT як "погрози на адресу колег".

Виступаючи на Мюнхенській конференції, Лукас звинуватив RT і Sputnik, який входить до складу "Росії сьогодні", у "виробництві брехні".

Зокрема, він заявив, що російських журналістів з цих ЗМІ "потрібно виштовхнути на задвірки медійного простору, щоб до них більше не ставилися, як до справжніх журналістів і бачили в них лише диваків і пропагандистів".

Також Лукас пообіцяв, що використовує свій особистий вплив, щоб протидіяти кар'єрному росту журналістів, які співпрацювали з RT і Sputnik.

У свою чергу гендиректор "Росії сьогодні" Кісельов заявив, що міжнародне інформаційне агентство обурене заявами редактора британського журналу The Economist Едварда Лукаса.

"Це прозвучало настільки дико - затикати комусь рота, та  обіцяти перетворити журналістів на ізгоїв. І все тому, що хтось дозволяє висловлювати собі погляди , які відрізняються від поглядів Лукаса", - заявив Кісельов та зазначив, що Лукас не вперше робить антиросійські заяви.

РІА Новости 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування