Турчинов: Національний виробник - головний постачальник зброї

Субота, 14 березня 2015, 22:10

Національний виробник зараз є  головним постачальником зброї, військової техніки до лав ЗСУ, а у сегменті БТРів вже спостерігається певна конкуренція.

Про це заявив cекретар РНБО Олександр Турчинов під час огляду нової військової техніки на базі Навчального центру Нацгвардії України. 

"Нові зразки БТРів, які використовують найсучаснішу технологію у виробництві та підготовці їх до бою - "Козак", потужні машини "Шрек". Все це стає до лав Нацгвардії, аналогічні зразки будуть використовуватися ЗСУ", - зазначив Турчинов.

Фото пресс-службы МВД Украины
 
 
 

За його словами, перш ніж надійти на озброєння до лав ЗСУ, машини пройдуть повне бойове випробування.

Турчинов зазначив, що представлені БТРи вітчизняного виробництва не просто "відповідають бойовим умовам, а й найкращим зразкам військової техніки у світі".

"Єдина їх відмінність – вони вдвічі, втричі дешевше, ніж ті зразки, які сьогодні демонструються на провідних виставках військової техніки і зброї", - додав секретар РНБО. 

Також він зазначив, що акцент робиться й на забезпеченні спеціальними машинами, "що полегшують організацію побуту військових на передових рубежах".

Йдеться про пересувні лазні, пральні, агітаційно-пропагандистські машини, пересувні вагончики для відпочинку військовослужбовців. 

Представлені зразки техніки пройдуть випробування і найближчим часом будуть відправлені в зону АТО.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування