Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Нардепи, що підтримують Коломойського, хочуть створити у Раді окрему групу

Понеділок, 23 березня 2015, 18:12

Народні депутати, котрі виступили на підтримку губернатора Дніпропетровщини Ігоря Коломойського, оголосили про вихід із франції Блока Петра Порошенка та мають намір створити свою депутатську групу.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав народний депутат Віталій Купрій.

"Закликаю всіх членів фракції БПП, які поділяють мою думку, долучитись до мене і створити окрему депутатську групу, яка не словом, а ділом буде впроваджувати в життя те, що було обіцяно людям в наших передвиборчих програмах!", - написав він.

Купрій заявив, що його обурила заява глави СБУ Валентина Наливайченка щодо вбивства співробітника Служби у Волновасі.

"Я переконаний, що пан Наливайченко зробив провокаційну заяву на вимогу президента Петра Порошенка, який фактично дестабілізує державну владу в регіоні (Дніпропетровському – ред.)", - написав Купрій.

Post by

Нагадаємо, у понеділок під час прес-конференції у Дніпропетровській ОДА народні депутати Віталій Купрій, Андрій Денисенко, Олександр Дубінін та Валентин Дідич заявили про підтримку Коломойського і вихід із парламентської фракції "Блока Петра Порошенка".

Як відомо, за законодавством, депутатська група має налічувати не менше депутатів, ніж містить найменша фракція у парламенті.

Найменш чисельною фракцією є "Батьківщина", в яку входять 19 нардепів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування