Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Геращенко: Ватажка "Призрака" ліквідував спецназ ГРУ

Субота, 23 травня 2015, 21:47

Лідера терористичної організації "ЛНР" Олексія Мозгового та шістьох його охоронців під Алчевськом ліквідував спецназ ГРУ.

Про це у Facebook заявив радник глави МВС Антон Геращенко з посиланням на власні джерела.

"Подзвонили товариші з Луганської області, які моніторять радіоефір. Кажуть, що дві години тому в районі села Михайлівське, що під Алчевськом, спецназ ГРУ ліквідував відомого ватажка терористичної організації "ЛНР" Олексія Мозгового та шістьох його охоронців", - зазначив він.

"Причина - та ж, що і в січні з іншим відомим лідером луганських бандформувань "Бетменом" - не бажання підкорятися командам з Москви", - додав Геращенко.

За його словами, Мозговий був відомий своїми контактами з Володимиром Жириновським, який у свій час був спонсором його банди.

Також він зазначив, що вперше банда Мозгового стала відома 13 травня 2014. Тоді її члени розстріляли авто підприємця з Антрацита, який намагався вирватися з окупованого бойовиками міста. "Тоді загинув сам підприємець, його дружина, а 10-річна дочка була поранена", - зазначив Геращенко.

Як відомо, раніше онлайн-ресурси бойовиків "ЛНР" і російські прокремлівські ЗМІ повідомили про загибель Мозгового в результаті обстрілу його машини. Повідомляється про 8 загиблих.

Українська правда 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування