Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Сочі не дозволили встановити табличку пам'яті Нємцова

Неділя, 21 червня 2015, 02:32

У Сочі спеціальна топонімічна комісія при міській адміністрації відмовила у встановленні меморіальної таблички російському опозиціонеру Борису Нємцову.

Звернення про встановлення таблички в рідному місті Нємцова подало регіональне відділення Партії Прогресу в Краснодарському краї, повідомляє прес-служба партії.

"Зокрема, члени комісії вказали на відсутність згоди родичів убитого, відсутність довідки про смерть, відсутність архівної біографії, згоди власника об'єкта нерухомості, на якому передбачається розміщення пам'ятної таблички", - йдеться в повідомленні.

Також члени комісії не погодилися щодо місця, запропонованого партією.

Крім того, члени комісії порівняли запропонований текст напису на пам'ятній табличці з тим, що стилістично пишуть на надгробних плитах, чому, на їхню думку, не місце в центрі курортного міста.

За підсумками розгляду комісія рекомендувала звернутися з цим же питанням після року з моменту вбивства Нємцова, посилаючись на нормативно-правові акти, згідно з якими, увічнювати пам'ять громадянина в Краснодарському краї можна тільки через рік після його смерті.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...