Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Поліція частково перекрила рух транспорту в центрі Єревану

П'ятниця, 26 червня 2015, 01:34

Поліція частково перекрила рух транспорту в центрі Єревану через зростання кількості учасників.

Про це повідомляє Armenia Today.

Кількість учасників акції протесту в центрі Єревану зростає з кожною годиною. Людей так багато, що крім ділянки на проспекті Баграмяна виявилося перекрите також перехрестя Баграмяна-Московян аж до площі Франції, що ще більше ускладнює пересування автотранспорту в центрі міста.

Поліцейські закликали ініціаторів відкрити перехрестя, щоб не перешкоджати руху по вулиці Московян.

Поліція також розповсюдила заяву, в якій говориться, що "у зв'язку з проведенням акції на проспекті Баграмяна, повністю припинено рух автотранспорту на відрізку від перехрестя Баграмяна-Прошяна до перетину з вулицею Московян, що створює серйозні труднощі для транспортного сполучення.

Як повідомлялося, з 19 червня на площі Свободи проходитьцілодобова акція протесту проти підвищення цін на електроенергію.

23 червня в 4.30 ранку силовики почали атаку на протестувальників. Спочатку поліція застосувала водомети, а потім на штурм пішли правоохоронці в обмундируванні. 

Того ж дня, увечері протестуючі прийняли рішення піти з площі Свободи на проспект Баграмяна неподалік від президентської резиденції для продовження сидячого страйку.

Також повідомлялося, що Державна комісія з регулювання громадських послуг Вірменії не обговорює можливість перегляду рішення про підвищення тарифів на електроенергію з 1 серпня поточного року, попри масові протести населення.

Акції протесту у Вірменії проходять уже в п'яти містах.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...