Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

РФ надасть Вірменії кредит в $200 млн на озброєння

Субота, 27 червня 2015, 07:39

Російська Федерація надасть Вірменії пільговий кредит в 200 млн. доларів, який дозволить розширити арсенал Збройних сил республіки сучасною зброєю.

Про це повідомляє прес-служба глави вірменської держави за підсумками зустрічі президента Вірменії Сержа Саргсяна з міністром транспорту РФ, співголовою вірмено-російської міжурядової комісії Максимом Соколовим, передають "Новости-Армения".

"Засідання вірмено-російської міжурядової комісії ознаменувалося підписанням угоди про надання Вірменії 200 млн. доларів, що дозволить значно розширити асортимент сучасних озброєнь в арсеналі вірменських Збройних сил", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, з 19 червня у Вірменії проходить цілодобова акція протесту проти підвищення цін на електроенергію.

23 червня в 4.30 ранку силовики почали атаку на протестувальників. Спочатку поліція застосувала водомети, а потім на штурм пішли правоохоронці в обмундируванні. 

Того ж дня, увечері протестуючі прийняли рішення піти з площі Свободи на проспект Баграмяна неподалік від президентської резиденції для продовження сидячого страйку.

Також повідомлялося, що Державна комісія з регулювання громадських послуг Вірменії не обговорює можливість перегляду рішення про підвищення тарифів на електроенергію з 1 серпня поточного року, попри масові протести населення.

Акції протесту у Вірменії проходять уже в п'яти містах.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...