У Вірменії "секретний штаб" Заходу готує "держпереворот" - довірена особа Путіна

Неділя, 28 червня 2015, 03:22

Директор Інституту політичних досліджень, довірена особа президента РФ Володимира Путіна Сергій Марков вважає, що Захід готує державний переворот у Вірменії.

Про це він заявив агентству Русармінфо, передає сайт Перший вірменський національний.

"Протест проти підвищення ціни на електроенергію закладений із самого початку, цей привід обраний саме для того, щоб потім розгорнути майдан в антиросійську сторону", - вважає Марков.

"Оскільки ця компанія ("Електромережі Вірменії") є стовідсотковою донькою російської корпорації, організатори "єреванського майдану" з самого початку обрали привід, який потенційно несе в собі антиросійське зерно. Якщо дати можливість вільно розвиватися, то це зерно виросте в пишне русофобське древо", - поскаржився він.

Він також порівняв події у Вірменії з українським Євромайданом і звинуватив в обох подіях американські спецслужби.

На підтвердження своїх здогадок, він зазначив, що американське посольство виступає з точно такими ж заявами, з якими вонo виступалo в Києві - заявляє, що влада застосувала непропорційну силу, журналісти були піддані насильству.

Раніше повідомлялося, що Російська Федерація надасть Вірменії пільговий кредит в 200 млн. доларів, який дозволить розширити арсенал Збройних сил республіки сучасною зброєю.

Як повідомлялося, з 19 червня у Вірменії проходить цілодобова акція протесту проти підвищення цін на електроенергію.

Пізніше влада Вірменії погодилися взяти на себе оплату електроенергії до закінчення перевірки постачальника енергії Вірменії - компанії "Електромережі Вірменії", покривши різницю між старим і новим тарифом з коштів уряду.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News