Геращенко: Під час стрілянини у Мукачевому загинули троє нападників

Субота, 11 липня 2015, 17:59

У Мукачевому в результаті перестрілки загинули троє нападників, які вели вогонь по правоохоронцях.

Про це повідомив радник голови МВС Антон Геращенко.

"Група озброєних осіб чисельністю 15-20 чоловік приїхала на об'єкт, що мав відношення до народного депутата України, що має за плечима сумний досвід 90-х років - Михайлу Ланьо. На місці стався збройний конфлікт, причину якого ще належить встановити", - зазначив Геращенко.

Він повідомив, що на місце конфлікту прибули наряди міліції, за якими нападниками було відкрито вогонь із стрілецької зброї і випущено кілька гранат з гранатометів.

"У перестрілці загинули троє нападників. Також були поранені троє міліціонерів і четверо цивільних осіб", - додав Геращенко.

Також пострілами з гранатометів нападники знищили два автомобілі міліціонерів.

"Решта групи нападників заблокована у лісопосадці. Їм запропоновано скласти зброю і здатися", - додав радник глава МВС.

Також Геращенко повідомив, що до Мукачевого зі Львова для об'єктивного висвітлення подій терміново виїхав народний депутат, член колегії МВС Мустафа Найєм.

Як відомо, раніше закарпатські ЗМІ та очевидці у соцмережах повідомили, що при в’їзді до Мукачевого було заблоковано дорогу до міста; люди, озброєні автоматичною стрілецькою зброєю, відкрили вогонь в районі Червоної гірки.

Також повідомлялося про 9 поранених та кількох загиблих. 

Як повідомив глава МВС Арсен Аваков, у Мукачевому триває спецоперація із блокування, роззброєння і затримання банди, яка здійснила напад на цивільний об’єкт.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування